WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN

In deze workshops werken we vnl. met voorgeknipte vormen glasmozaïeksteentjes van Bisazza en Milovito. Daarnaast met diverse andere materialen, zoals Milefiori, glasspiegeltjes en glasparels. Werken met glasmozaïek is een arbeidsintensieve bezigheid. We maken tijdens deze workshop b.v. een fotolijst, onderzetter, doos of een plateau De workshop duurt ongeveer 3 uur waarin een pauze met koffie, thee, fris en iets lekkers. Inclusief de materialen zijn de kosten voor deze workshop 30,= Euro per persoon. Indien het werkstuk gevoegd moet worden zijn de kosten 5,= Euro per werkstuk.

WORKSHOPS MET O.A. FAMILIE, VRIJGEZELLEN OF COLLEGA’S

Er zijn diverse mogelijkheden om met een groep te mozaïeken, bv tijdens een familiedag, reünie, collega- of vrijgezellendag. MOSAINGO komt ook bij u thuis of op een locatie waar bv de reünie plaatsvindt. Neem voor meer info hierover contact op met MOSAINGO.

DAGWORKSHOPS MET ITALIAANSE LUNCH

Tijdens deze dagworkshop van 10.00 tot 17.30uur werk je individueel aan bv een spiegel, schaal, onderzetters, dienblad, huisnummer, enz. met de voorgeknipte vormen zoals hierboven beschreven.

De kosten van een dagworkshop zijn 115,= Euro per persoon, inclusief een heerlijke uitgebreide Italiaanse lunch die rond 12.30uur wordt geserveerd. Deze dagworkshop is inclusief de mozaïekmaterialen, exclusief het voegen! De objecten waarop gemozaïekt gaat worden zijn divers in prijs, sommigen zijn in de prijs inbegrepen!

KINDERWORKSHOPS

Tijdens alle kinderworkshops van MOSAINGO leren de kinderen al puzzelend een mozaïek maken met diverse vormen voorgeknipte mozaïeksteentjes in alle kleuren van de regenboog.

In de workshop voor kinderen vanaf 5 jaar maken we een fotolijstje. Als het lijstje gemozaïekt is, versieren we het met spiegelsteentjes, Milefiori en glasdruppels. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur, incl. een korte pauze. De kosten, inclusief materialen, drinken en iets lekkers zijn 15,= Euro per kind.
In de workshop voor kinderen vanaf 7 jaar maken we ook sieraden- of geheimendoosjes. Hier leren de kinderen een mozaïek maken met kleinere en fijnere vormen van gekleurde voorgeknipte mozaïeksteentjes. Deze doosjes kunnen ook versierd worden met spiegelsteentjes, Milefiori, glasdruppels en als extra, glasletters! Met stoere jongens en meisjes maken we in een workshop schatkistjes met dezelfde materialen!

Deze twee workshops duren – inclusief de pauze, waarin de kinderen te drinken en iets lekkers krijgen – 2 en een half uur. De kosten zijn 17,50 Euro per kind, inclusief alle materialen.

KINDERFEESTJES

Deze kinderworkshops kunnen ook aan huis tijdens een kinderfeest gegeven worden! In overleg is het mogelijk om tijdens de workshop van de fotolijstjes een foto te maken aan het begin van het feest en deze af te laten drukken, zodat de foto mee kan in het fotolijstje als herinnering aan een onvergetelijk leuk kinderfeest! Meerprijs 1,50 euro per kind. Neem voor info en reserveringen contact op.