CURSUS VOOR VOLWASSENEN

Tijdens een cursus van MOSAINGO werken we vnl. met glasmozaïeksteentjes van Bisazza en Milovito, maar ook met andere materialen zoals b.v. Milefiori uit Venezië, spiegelsteentjes en glasdruppels. Er zijn legio mogelijkheden om een object te mozaïeken naar eigen idee of voorbeeld, zoals; schalen, spiegels, huisnummers, dienbladen, bloempotten, tegels, tafelbladen enz.

Werken met glasmozaïek is een arbeidsintensieve bezigheid. In een huiselijke sfeer gaan we bij MOSAINGO aan de slag. Tijdens een cursus leer je diverse technieken die gebruikt worden om een glasmozaïek samen te stellen en te creëren, zoals het knippen, puzzelen met de steentjes, kleuren combineren, vormen en lijnen volgen om uiteindelijk een eigen en prachtige creatie te maken.

Van tevoren kun je overleggen wat je graag wilt gaan maken. In de eerste les maken we samen een ontwerp of werken een voorbeeld uit en tekenen het op het object. Daarna ga je in de volgende lessen aan de slag met knippen en lijmen en stel je je eigen compositie samen. Als alles gelijmd is, worden de creaties bij MOSAINGO in het atelier gevoegd.
Een cursus bestaat normaliter uit 5 lessen, dat hangt af van wat je gaat maken en hoe handig je bent!
Als het mozaïekwerkstuk na 5 lessen niet af is, dan kun je nog extra les(sen) volgen en betaal je voor de daaropvolgende les(sen) 30,= Euro per keer, per persoon, contant na afloop van iedere les.
De kosten voor het voegen zijn 5,= Euro per werkstuk.

De cursus en het materiaal betaal je vooraf. Nadat je je opgegeven hebt bij MOSAINGO, maak je een bedrag over van 135,= Euro voor 5 lessen van elk 3 uur, plus het bedrag voor het werkstuk dat je gaat mozaïeken. Het bedrag voor het voegen is 5,= Euro en betaal je als het gevoegd is.

Neem contact op met MOSAINGO en maak een afspraak, zodat we diverse voorbeelden en mogelijkheden kunnen laten zien en bespreken!

Tot ziens bij MOSAINGO!